Vuitenes Jornades de Serveis Socials Bàsics

L'ambició de reconstruir un sistema en l'era moderna


El Col·legi d'Educadores i Educadors de Catalunya (CEESC), el Col·legi Oficial de Psicolègs de Catalunya (COPC) i Col·legi Oficial de Diplomats en Treball Social i Assistents Socials de Catalunya (CODTSASC) coorganitzen les Vuitenes Jornades de Serveis Socials Bàsics sota el lema "Uns nous serveis socials: Com es pot reconstruir el sistema?". L'objectiu d'enguany és abordar, transversalment, l'activitat dels serveis socials tenint present els nous escenaris legals, econòmics i socials.

Quatre paraules aglutinen la voluntat de reflexió d'aquestes jornades: Complexitat, Universalitat, Drets, Models i Canvi. Després de vuit edicions reflexionant sobre la configuració dels serveis social bàsics a casa nostra, les jornades d'enguany volen crear un espai transversal de reflexió global.

Les jornades proposen abordar els múltiples escenaris, els subjectes, la remor mediàtica, les noves organitzacions ciutadanes, el tercer sector i, sobretot, la tensió productiva, dialèctica, que sorgeix entre disciplines, entre sectors, entre àmbits, entre territoris. Reflexionar entorn tota la dimensió dels serveis socials bàsics i així traçar possibles línies de canvi i re-estructuració.

Més informació a: Vuitenes Jornades de Serveis Socials Bàsics.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article