III Trobada de Teatre Social a Barcelona

Deslimita'm reunirà 70 joves d'entre 14 i 18 anys


L’Antic Teatre, la companyia Impacta Teatre i la Fundació La Roda d’Accions Culturals i del Lleure coorganitzen la III Trobada de Teatre Social per a Joves “Deslimita’m”. Set grups de teatre presentaran les seves obres, que tenen una durada de 15 minuts i tracten dels Límits. Són el resultat dels tallers Actuem! que fomenten l'ús de les tècniques del teatre social i el teatre de l'oprimit per a conscienciar la societat.

Serà el proper dissabte 15 de maig, a partir de les onze del matí i fins a dos quarts de tres a l’Antic Teatre de Barcelona. Hi prendran part un total de 70 joves d’entre 14 i 18 anys de Sant Pere de Ribes, Sant Just Desvern, Badia del Vallès, Sant Adrià de Besòs, Arenys de Munt i Santa Coloma de Gramenet.

Actuem! Teatre Social per a Joves és una iniciativa d’Impacta Teatre i la Fundació La Roda iniciada l’any 2006 i basada en el teatre d’intervenció social. Està
format per tallers de teatre social com a eina perquè els joves reflexionin sobre els seus conflictes i les seves inquietuds.

Coincidint amb la trobada i després de l’èxit de públic obtingut el passat mes de febrer, Impacta Teatre també representarà el seu darrer espectacle, No vaig demanar néixer. Ho farà a partir del 13 de maig.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article