Sessió de monòlegs humorístics d'Esquivel

Un viatge per les etapes vitals de la dona

  • Imatge de l'obra Cuchara de Palo. Font: Ser.Gi
    Imatge de l'obra Cuchara de Palo. Font: Ser.Gi
  • Representació de Baobab
    Representació de Baobab

El tercer acte de "Girona Intercultural" serà una sessió gratuïta de monòlegs humorístics basats en textos de Laura Esquivel i Eduardo Galeano que interpretan la companyia LaDolçaVita i que porta per títol "Cuchara de palo". L'espectacle és una narració oral basada en un text de Laura Esquivel “Intimas Suculencias” que amb un toc d'humor ens presenta una història que permet viatjar a través de les diferents etapes de la vida de les dones: la infantesa prop de la mare, la joventut plena de ganes de descoberta i la maternitat.

Serà a les deu de la nit del proper 13 de maig a la Sala La Planeta. L'obra posa de manifest els diferents contrastos que hi ha entre el que s'explica des de la família i el que es troba quan a la vida adulta i independent dels pares. En aquest viatge apareixen tota mena de records, els que fan riure, somriure, sospirar, somniar i plorar.

El teatre infantil va acostar la cultura africana

La segona activitat del Girona Intercultural va tenir lloc el 8 de maig. Va ser l'obra de titelles Baobab que va aplegar prop de tres-centres persones al teatre de Salt. Baobab, és una història basada els contes que s'expliquen uns personatges africans que viatgen en pastera cap a les "platges del nord".

Girona Intercultural és una iniciativa dinamitzada per la Fundació Ser.Gi.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article