Les escoles bressol de Barcelona inicien el curs per a més de 8.500 infants amb totes les mesures de prevenció

L’Ajuntament incrementa un 25% les hores del personal de suport educatiu i un 20% els serveis de neteja per la covid-19

Les escoles bressol de Barcelona iniciaran el curs per a 8.508 infants el 14 de setembre "amb totes les mesures de prevenció" per evitar la propagació de la covid-19 i amb un acompanyament específic tant pels educadors com per les famílies i els infants. Segons un comunicat del consistori, enguany es "reforçaran en un 25% les hores de personal de suport educatiu i un 20% les hores dels serveis de neteja".

Excepcionalment, els grups classe seran estancs i no tindran contacte amb la resta d'alumnes de l'escola, es delimitaran els espais compartits i es potenciaran les activitats a l'aire lliure. El conjunt de mesures extraordinàries preses davant la pandèmia estan dotades amb 3,4 milions d'euros, 1,4 milions es destinaran al primer trimestre.

Enguany hi haurà una nova escola bressol a l'Eixample, l'EBM Germanetes, i les 102 escoles bressol atendran un 64% de la demanda d'inscripcions. A més, durant el curs 2020-2021 les escoles bressol municipals atendran un centenar d'alumnes més que l'any passat.

Les ràtios de les escoles bressol seran les establertes per decret de la Generalitat que determinen que hi ha d'haver vuit infants per als grups de zero a un any, 13 per als d'un a dos anys i 20 pels de dos a tres anys.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article