III Jornades art+comunicació+joventut

"Temps d'acció" és el lema d'enguany

  • Una imatge de les jornades de l'any passat
    Una imatge de les jornades de l'any passat
  • Una imatge del projecte "Visiones de resistencia"
    Una imatge del projecte "Visiones de resistencia"

La Federación de Entidades Latinoamericanas de Catalunya (Fedelatina) ha organitzat, conjuntament amb el Departament de Didàctica y Organització Educativa de la Facultat de Pedagogía de la UB, les terceres jornades "Art+comunicació+joventut". En l'edició d'aquest any, l'objectiu es trobar el punt d'unnió entre els qui construeixen el corpus teòric sobre els estils de vida dels joves i els qui defineixen realment, és a dir, els joves. Tindràn lloc el proper 20 de maig i s'allargarà tot el dia.

Sota el lema "Temps d'acció", les jornades d'enguany es centren en una idea extesa en temps de crisi: el canvi de paradigma. En aquest cas, les jornades reflexionen entorn la forma de relacionar-se, que passa inexcusablement, per assumir rols participatius i solidaris. Les jornades volen ser el tercer moment de la construcció del paradigma. Si són les organitzacions qui, al dia a dia, construeixen la realitat, i són els especialistes, qui el converteixen en paradigmes explicatius, el tercer moment és aquell on organitzacions i especialistes es troben per posar en acord el que han realitzat per separat. En aquest cas doncs, seran joves que participen en la vida associativa i especialistes els qui conversaran per fer un abordatge global de la realitat.

Aquestes jornades són el resultat del treball que promou la Direcció de Serveis de Prevenció de l'Ajuntament de Barcelona

Més informació: "Jornades Art+comunicació+joventut".

Una exposició de resistències

La seu de Fedelatina rep, des de dimarts 18 fins el 9 de juliol, l'exposició que han realitzat Xènia Sola, Iban Ek y Pris Ariño "Visiones de resistència". Es tracta d'una exposició que dona a coneìxer les lluites de resistència que han dut a terme les comunitats indigenes mexicanes.

Més informació a la pàgina web de la Fedelatina o a la pàgina web de l'exposició.


Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article