L'ajuntament de Ripollet i el Jutjat de Pau per la mediació

Signen un conveni per a la resolució de conflictes


L’Alcalde de Ripollet, Juan Parralejo Aragoneses, i el Jutge de Pau, Pedro Soms Ginesta, han signat un conveni de col·laboració entre aquest organisme i l’Ajuntament de Ripollet, sobre el Programa de Mediació Ciutadana. L’objectiu d’aquest conveni és que l’Ajuntament de Ripollet, a través del Programa de Mediació Ciutadana de Ripollet en col·laboració amb el Jutjat de Pau de Ripollet, impulsi, difongui i gestioni la mediació com a mètode de resolució de conflictes.

Per la seva banda, el Jutjat de Pau de Ripollet promourà la mediació en tots els casos en que s’estimi oportú i adient per les parts en conflicte, derivant-los a l’Oficina de Mediació. Si les parts mostren la seva voluntat d’iniciar la mediació,  i manifesten el seu desig de ser ateses en el marc del Programa de Mediació Ciutadana, el Mediador informarà al Jutjat de Pau, mitjançant còpia de l’acord de mediació, per tal que surti efecte en relació al seu expedient, sense necessitat que es celebri cap judici.

La mediació no tindrà cap cost per aquestes persones ja que el propi Ajuntament assumeix l’import d’aquestes mediacions que es realitzen pel seu propi professional mediador.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article