Somnis, d'AMPANS, es presenta amb èxit

El grup de música Gossos serà amic d'Ampans


AMPANS i l’escola d’arts escèniques “Entre el Cel i la Terra” van presentar el dijous 20 de maig al Teatre Conservatori de Manresa, "Somnis". Es tracta d'una obra de teatre basada en tres contes tradicionals, La Blancaneus, El Flautista d’Hammelin i Peter Pan. Com si d'una rondalla es tractés, l'obra ha estat preparada per un taller format per 40 persones amb discapacitat intel·lectual.

L’obra és el resultat del Vè taller de teatre d’AMPANS que es va iniciar ara fa 5  anys amb l’escola de teatre que dirigeix la manresana Teti Canal. El teatre social actua en cada individu i en cada grup d’una manera específica, millorant l’autoestima i el sentiment de realització de les persones.

Natxo Tarrés, Roger Farré, Juanjo Muñoz i Oriol Farré, components del grup GOSSOS, es van adherir a la campanya dels Amics d’AMPANS, destinada a fomentar la sensibilització respecte a les necessitats de les persones amb discapacitat intel·lectual. En el marc de l'Expobages, el grup de música va firmar el document que ja han firmat altres personalitats públiques com Josep Guardiola, Manel Estiarte o l'actor Ferran Carvajal.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article