La Taula inicia la roda amb els representants polítics

La primera trobada va ser amb el president Montilla


El passat 19 de maig, la Taula del Tercer Sector Social es va reunir amb el president de la Generalitat de Catalunya. La presidenta de la taula, Àngels Guiteras, les vicepresidents Teresa Crespo, Montserrat Ginés i Enric Morist van ser les representants de la taula. Durant una hora i mitja, la Taula va presentar les 35 propostes que ha elaborat, va mostrar la preocupació davant la reducció de la despesa pública del govern Espanyol i va preguntar quina és la postura del govern Català.

El president de la Generalitat, tal i com va fer a la presentació de Dincat, va assegurar que el Govern preveu mantenir les polítiques social del Govern, però que potser el ritme d'aplicació seria més lent. D'altra banda, es va mostrar receptiu pel que fa a la formació ocupacional o la inclusió de l'IVA en la contractació pública per a les entitats socials.

La Taula, que durant les properes setmanes es reunirà amb els líders de CIU, PP, ERC i ICV, valora positivament la trobada amb el president de la generalitat.

Podeu consultar la pàgina de la Taula del Tercer Sector Social de Catalunya.



Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article