Dimecres comencen les 8enes Jornades de Serveis Socials Bàsics

Una mirada transversal a l'atenció social primària


Jornades Serveis Socials Bàsics (pdf)

El Col·legi d'Educadores i Educadors de Catalunya (CEESC), el Col·legi Oficial de Psicolègs de Catalunya (COPC) i Col·legi Oficial de Diplomats en Treball Social i Assistents Socials de Catalunya (CODTSASC) coorganitzen les Vuitenes Jornades de Serveis Socials Bàsics sota el lema "Uns nous serveis socials: Com es pot reconstruir el sistema?". Serà els dies 26 i 27 de maig a Barcelona.

Cap a quin model de serveis socials anem?; Quines implicacions té el nou marc legal en el conjunt del sistema?; Quin paper juga la cartera de serveis en la relació professional-ciutadà?; Com es pot evitar una excessiva estandardització de les intervencions?; Existeix un model de treball interdisciplinari? són les principals preguntes que vol respondre la jornada.

Per a poder fer la mirada transversal i poder respondre a aquestes preguntes, és a dir, per poder reconstruïr el sistema de serveis socials bàsic, les jornades s'estructuraran en funció de tres eixos, marc legal, models organitzatiu i estratègies professionals, que previament han estat treballats per a diferents professionals especialistes i vinculats als serveis.

Podeu consultar la pàgina de les 8enes Jornades de Serveis Socials Bàsics.
Podeu consultar l'entrevista que ha fet Social.cat a Josep Vilajoana en motiu de les jornades.
Us podeu descarregar el document adjunt Jornades de Serveis Socials Bàsics.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article