Queden pocs dies per saber el veredicte de Nous Genis

El proper 27 de maig s'inaugura l'exposició dels finalistes


El concurs i exposició de pintures "Nous Genis" és una iniciativa del Comitè Català de Representants de Persones amb Discapacitat (COCARMI). Enguany es celebra la setena edició amb l'objectiu de promocionar l'art entre les persones en situació de discapacitat. El proper 27 de maig es donaran a conèixer els guanyadors i es podrà visitar l'exposició de tots els finalistes.

Amb el requisit de ser major d'edat i trobar-se inscrit a alguna entitat sense ànim de lucre, "Nou Genis" ha esdevingut un del certàmens més concorreguts. En l'edició d'enguany la temàtica escollida ha estat la dels Somnis.

El 27 de maig es realitzarà l'entrega de premis al Museu d'Història de Catalunya a partir de dos quarts de set de la tarda. El jurat que atorgarà els premis està presidit per Daniel Giralt-Miracle (president emèrit de l‘Associació Catalana de Crítics d‘Art). També l‘integren Josep Bracons (acadèmic de Belles Arts), Perico Pastor (artista), Susanna Solano (artista), Carlos Taché (galerista) i Ricard Vaccaro (artista). Les obres seleccionades i premiades seran exposades al Museu d‘Història de Catalunya, del 27 de maig al 27 de juny de 2010.

Nous Genis és una iniciativa de Cocarmi, els Departaments de Cultura i Acció Social, i l'Obra Social de la Caja Ahorros Mediterraneo.

Podeu trobar més informació: Nous Genis a Cocarmi.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article