Plataforma Educativa celebra amb el documental ‘Calidoscopi d’afectes’ el seu 25è aniversari 

Amb el film, dirigit per Gerard Bagué, l'entitat mostra els vincles que es teixeixen en el treball educatiu i social que duen a terme


Plataforma Educativa estrena aquest divendres ‘Calidoscopi d’afectes’, un documental realitzat amb motiu del 25è aniversari de l’entitat. Dirigit pel periodista Gerard Bagué, el film mostra les emocions i les relacions humanes que es teixeixen entre els treballadors de l’acció social i les persones a les quals atenen. 

La veu i l’experiència de les persones implicades en construir i fer créixer Plataforma Educativa, una organització que aglutina nou entitats d’iniciativa social que treballen en diversos àmbits de l’acció social, són el fil conductor d’una història que vol explicar la importància dels vincles i de les emocions. “Quan treballem amb les persones, treballem amb el vincle i aquest és un element imprescindible en el treball educatiu i el treball social”, assenyalen des de Plataforma Educativa.

El documental apropa la realitat d’aquestes persones vinculades a l’organització durant aquest quart de segle. “Ens mostra una sèrie d'experiències i emocions que ens ajuden a explicar què és i ha estat Plataforma Educativa durant aquests anys” apunten des de l’organització, que entre d’altres, gestiona serveis socioeducatius per a infants i joves, persones amb diversitat funcional o famílies en risc d’exclusió social.

El documental s’estrenarà en línia i en directe pel canal Youtube de Plataforma Educativa, aquest divendres 20 de novembre a les 21.15 h, coincidint amb el Dia Internacional de la Infància. 

L’organització assegura que malgrat el context i el present incert que la pandèmia depara, “segueixen amb ganes” de tirar endavant molts més projectes que puguin seguir nodrint relacions i històries de futur. “Volem continuar contribuint a la justícia social i generar noves oportunitats a les persones que atenem i reivindicant la figura de l'educació social en l'àmbit d'atenció a les persones. La nostra missió i valors segueixen vigents”, afirmen.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article