Curtmetratges i Projectes Audiovisuals d'Educació Social

El CEESC impulsa la segona edició del concurs


El Col·legi d'Educadores i Educadors de Catalunya (CEESC) impulsa la segona edició del concurs "Concurs de Curtmetratges i Projectes Audiovisuals d’Educació Social". Amb una durada màxima de 20 minuts els projectes presentats han de reflectir algun aspecte de la tasca de l'educació social i han de ser originals i inèdits. Hi haurà tres premis amb dotació econòmica i mencions especials que decidirà un jurat el 15 de desembre.

De tots els treballs presentats abans del 15 de setembre, el jurat n'escollirà sis finalistes que es donaran a conèixer a la pàgina web del CEESC el 15 de desembre.

Cursos, jornades i tallers al CEESC

Com és habitual el CEESC ofereix diferents propostes per a la formació continuada dels educadors i educadores de Catalunya. En els propers mesos hi haurà uns seminaris de rehabilitació psicosocial, la resiliència, casos pràctic i supervisió en grup i un curs sobre l'educador en l'àmbit de les addicions.

Podeu consultar les bases del concurs i els cursos que hi haurà a  "Concurs de Curtmetratges i Projectes Audiovisuals d’Educació Social".

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article