S’obren les inscripcions de la 4a Jornada ‘Social Lab: comunicar per imaginar’

L'esdeveniment organitzat per ‘Social.cat’ es dedicarà enguany a enfortir els vincles del teixit de l’acció social en un context de pandèmia


El ‘Social.cat’ presenta la 4a edició de ‘Social Lab: Comunicar per imaginar’ un espai de trobada, reflexió i formació en el qual aprendre i compartir coneixement al voltant de les tasques de comunicació i difusió i contribuir a fer visible l’enorme tasca social desenvolupada per les entitats del tercer sector a Catalunya.

Aquest 2020 el mitjà ha volgut dedicar la jornada a enfortir els vincles de l’acció social en un context de pandèmia: com poden les entitats ajudar la ciutadania a retrobar-se, cuidar-se i imaginar-se? La primera resposta de les entitats davant d’aquesta crisi sanitària, que ha posat en evidència totes les crisis que ja hi eren a la nostra societat i que sembla que ens aboca al col·lapse, va ser reaccionar instintivament. Però, un cop passada la urgència, com es reactivaran, com imaginaran futurs possibles? En un context advers que ens aboca a la incertesa, l’acció social i la societat en general hauran d’aprendre a pensar-se, a situar-se i a cuidar-se.

L’esdeveniment anual del Social.cat continua apostant per formats dinàmics i participatius i, per això, enguany celebrarà la jornada virtualment, en sessió de matí i amb inscripcions prèvies. La jornada comptarà amb la participació d’activistes, com la doctora en Sociologia Liliana Arroyo o el co-fundador de Roots for Sustainability Raimon Puigjaner. També hi participaran el Sindicat popular de venedors ambulants, la Fundació Àuria, Health Warriors i el Festival Cruïlla. La jornada clourà amb un taller de cures a càrrec de La Lluerna.

La jornada tindrà lloc el dijous 17 de desembre de 9.15 h a les 13.40 h, en streaming amb inscripció prèvia.

Consulta el programa i inscriu-t’hi!

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article