El Consorci d’Educació de Barcelona crea un banc de préstec de tauletes amb Internet per a l’alumnat vulnerable

L'Ajuntament inverteix 500.000 euros del Fons Covid en la compra de dispositius


L'Ajuntament de Barcelona, a través del Consorci d'Educació, ha creat un banc de préstec de tauletes amb internet per a alumnat vulnerable en confinament. El consistori ha destinat 500.000 euros del Fons Covid per la compra de 2.000 dispositius que se sumen als 300 que van quedar disponibles el curs passat després que es distribuïssin 2.700 tauletes entre tots els alumnes en situació de vulnerabilitat social que cursaven 6è de Primària o 1r d'ESO.

Així docs, el Consorci d'Educació de Barcelona gestiona un banc amb 2.300 tauletes disponibles per a aquell alumnat que estigui confinat a causa de la Covid-19, tant els que han donat positiu com els que s'han vist obligats a fer la quarantena per ser contacte dins del grup estable.

Els destinataris d'aquest servei són els alumnes que es troben en una situació de vulnerabilitat acreditada i que estan cursant estudis obligatoris i post obligatoris en centres públics i concertats de la ciutat.

Amb aquest servei, l'Ajuntament assegura que es treballa per la igualtat d'oportunitats entre l'alumnat, i en concret d'aquells alumnes detectats que tenen necessitats específiques de suport educatiu. Així es vol assegurar l'equitat de tot l'alumnat davant situacions de confinament, garantir la igualtat d'oportunitats educatives i fer front a la bretxa digital.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article