L'ICD oferirà cursos de gènere a les entitats juvenils

Ha arribat a un acord de col·laboració amb el CNJC


La presidenta de l’Institut Català de les Dones (ICD), Marta Selva, i el president del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC), Víctor Albert Blanco, van signar, ahir dijous, un conveni de col·laboració per promoure la introducció de la perspectiva de gènere en els àmbits d’actuació del CNJC i a les entitats juvenils que en formen part.

L’acord, per a l'ICD, suposa integrar la perspectiva juvenil en els línies d'actuació i, pel CNJC, suposa integrar el gènere a tots els nivells. Segons l'acord, l'ICD oferirà una formació específica per introduir el gènere en la seva organització i el seu àmbit d'actuació. La formació, a més, permetrà introduir pràctiques innovadores en l'exercici de les activitats habituals i en les seves àrees d'influència.

Un llibre sobre les diferències de la mobilitat entre els homes i les dones

L'Institut Català de les Dones presenta un llibre que analitza les diferències entre la mobilitat de les dones i dels homes amb l'objectiu de facilitar el desenvolupament de polítiques que incorporin la perspectiva de gènere i que tinguin en compte les necessitats de les dones en aquest àmbit.

La presidenta de l'Institut Català de les Dones, Marta Selva, presentarà dimarts en roda de premsa la publicació  "Dones, mobilitat, temps i ciutats". El treball de la professora de geografia de la Universitat Autònoma de Barcelona Carme Miralles-Guash ha estat editat per l’ICD dins col·lecció Quaderns de l'Institut.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article