Inauguració dels equipaments El Centre i Punt de Trobada

Situats a Vilabertran i Vilajuïga respectivament


El proper diumenge 30 de maig hi haurà la doble inauguració de dos equipaments. El primer, es tracta d'un centre sociocultural que durà per nom El Centre i que es troba a la vita de Vilabertran. El segon, un centre cívic anomenat Punt de Trobada, situat a la població de Vilajuïga. El president de la Diputació de Girona, Enric Vilert, serà present a les dues inauguracions.

La inauguració de l’equipament sociocultural El Centre, de Vilabertran, tindrà lloc a les onze del matí. Es tracta d’una infraestructura dotada de centre social, de casal de gent gran, d’espai de joventut i d’àrea de cultura, que actuarà com a espai dinamitzador i facilitarà la col·laboració amb el teixit associatiu. En total, la inversió que ha fet la Diputació de Girona per a aquest projecte ha estat de 341.300 euros.

La inauguració del Punt de Trobada serà a la una del migdia. L'equipament consta de planta baixa i dues plantes i que acull la llar d’infants, el casal de gent gran, un bar, una sala d’actes, una sala de lectura i una zona per a joves. L’obra ha tingut un pressupost de 1.328.481 euros, dels quals la Diputació de Girona n’ha aportat un total de 341.300.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article