Salut impulsa tres cribratges a Barcelona per detectar contagis de coronavirus

El dispositiu estarà en funcionament de dimecres a divendres a Sants-Montjuïc, Gràcia i Sant Andreu


El Departament de Salut iniciarà aquest dimecres nous cribratges a Sants-Montjuïc, Gràcia i Sant Andreu de Barcelona per detectar contagis de coronavirus entre la població a partir de 16 anys. Els cribratges es faran en espais de Salut de l’Ajuntament de Barcelona habilitats per poder fer les proves. 

L’estratègia de fer proves a la comunitat es fa per aturar l’extensió del virus, és a dir, per assegurar que persones infectades no el transmetin a altres persones. Es tracta de detectar el màxim nombre possible de persones infectades, ja que n'hi ha que no presenten símptomes i poden, sense saber-ho, transmetre el virus a la seva família, amics i altres persones del seu entorn.

Pel que fa al districte de Sants-Montjuic les proves es faran als barris de Sants, Sants-Badal, i Hostafrancs. Els espais de cribratges seran a les Cotxeres de Sants, i al Casal Gent Gran del carrer del Pas Fructuós Gelabert, 6. Les proves es faran a partir de dimecres i fins al divendres 18 de desembre.

Pel que fa al districte de Sant Andreu l'espai de cribratges serà el Casal de Gent Gran de Bon Pastor, situat al número 30-38 del carrer Alfarràs de Sant Andreu. Aquest cribratge afectarà els barris del Bon Pastor, Sant Andreu i Trinitat Vella. Les proves han començat aquest dimarts i es mantindran fins al divendres 18 de desembre.

Finalment, al districte de Sarrià- Sant Gervasi i Gràcia les proves seran pels veïns dels barris de Sant Gervasi, La Bonanova, el Putxet, Vallcarca, Els penitents i el Coll. Les proves es faran al CAP Vallcarca, al número 169, 205 de l'avinguda Vallcarca, en una carpa exterior habilitada.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article