Cap de setmana intens a Vic

Isabel Clara Simó, Setmana de la Ciutadania i fi de curs del Centre de Formació per Adults

  • L'acte d'inici de la Setmana per la Ciutadania
    L'acte d'inici de la Setmana per la Ciutadania
  • Isabel-Clara Simó
    Isabel-Clara Simó
  • Imatge del Mercat dels 5 dits
    Imatge del Mercat dels 5 dits

El passat 28 de maig, en el marc de la celebració del Dia Internacional per a la Salut de les Dones, L'escriptora Isabel-Clara Simó va realitzar una conferència sota el títol "Les Dones i la Imatge". La conferència va comptar amb la presència d'una setentena de persones. A banda, el mateix divendres va tenir lloc el tret de sortida de la Setmana de la Ciutadania amb un ral·li fotogràfic i el fi de curs del Centre Miquel Martí Pol amb un mercat i una obra de teatre.

La setmana de la Ciutadania, que enguany arriba a la segona edició, es va iniciar el divendres 28 amb un recorregut pel centre de la ciutat. L’acte inaugural va consistir en una presentació de l’exposició fotogràfica “Fes Clic, ensenya’ns la teva ciutat”, en un circuit pel casc antic de la ciutat.  Durant i després del recorregut es faran diverses actuacions i una xocolatada.

La iniciativa s’allarga fins el pròxim dia 6 de juny amb una diversiat d'activitats per a tots els públics. La Setmana de la Ciutadania té l'objectiu de crear un programa d'activitats que permeti a les persones i a les entitats de la ciutat tenir una cita anual per a l'oci i l'entreteniment.


La segona edició del Mercat dels 5 dits, fi de curs del Centre de Formació per Adults

El mateix divendres, es va celebrar la segona edició del Mercat de 5 dits que clou el curs del Centre de Formació d’Adults Miquel Martí i Pol.El mercat es suma a la representació teatral que cada any es fa a càrrec dels mateixos alumnes del centre.

L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde de Vic, Josep M. Vila d’Abadal i altres regidores/es del consistori vigatà, a banda de la directora del centre, Carme Moyano que van dedicar unes paraules a tots els assistents. Moyano, durant el seu discurs, va agrair l’esforç i treball de totes les persones que formen part del centre. Per la seva banda, l’alcalde de Vic, Josep M. Vila d’Abadal, va expressar que aquesta festa és una mostra clara de que la ciutat de Vic és exemplar a nivell d’integració, educació i convivència.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article