100.000 persones a la 33a Tamborinada

60 entitats omplen d'activitats tot el dia

  • Una de les activitats de la Tamborinada. Font: COCARMI
    Una de les activitats de la Tamborinada. Font: COCARMI
  • Els parlaments. Font: COCARMI
    Els parlaments. Font: COCARMI
  • Hi van assistir 100.000 persones
    Hi van assistir 100.000 persones

El diumenge 30 de maig va ser el dia que la Fundació La Roda va escollir per a celebrar la 33a edició de la Tamborinada sota el lema “Belluguem-nos tots!”. En aquesta edició hi han assistit 100.000 persones i hi han participat més de 60 entitats que van preparar jocs i tallers pers sensibilitzar als assistents sobre la diversitat funcional. Enguany hi ha col·laborat el Comitè Català de Representants de Persones amb Discapacitat (COCARMI), i l’ONCE i la seva Fundació.

El dia va estar ple d'activitats com circuits d'obstacles, pràctiques de la llengua de signes, realitzar un cicruit amb cadira de rodes o compartir jocs de taula adaptats entre d'altres.

A l’acte inaugural hi han assistit representants de la Roda i de les entitats organitzadores i els consellers de Cultura i Mitjans de Comunicació i d’Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya, Joan Manuel Tresserras i Carme Capdevila, el segon tinent d'alcalde de Barcelona i José Manuel González, diputat de l’Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article