ECAS dona continuïtat als Quaderns Treball i Ciutadania

ICV aposta pel treball amb ECAS i per una llei del Mecenatge


número 1 de la col·lecció Quaderns Treball i Ciutadania (pdf)

La plataforma Entitats Catalanes d'Acció Social (ECAS) és la responsable de la col·lecció Quaderns Treball i Ciutadania. Es tracta d'una col·lecció fruit del primer congrés de la plataforma celebrat l'any 2009 que va cloure amb un manifest i un compromís comí entre els membres del Comitè Assessor d'ECAS per al desenvolupament de l'ocupació, la productivitat i la cohesió social.

El primer número, "Nous sentits i noves formes de treballar", ja està disponible en format PDF i paper i inclou textos del sociòleg Robert Castel, de la Directora General d’Igualtat d’Oportunitats en el Treball, Sara Berbel, i de diversos participants de les jornades del 2009.

La col·lecció Treball i Ciutadania suposa la renovació del compromís d’ECAS per aquesta àmbit i pretén donar continuitat al debat que s'està generant entorn el crisi socioeconòmica actual.

ICV aposta pel treball conjunt amb ECAS per una nova llei de Mecenatge

Representants d'Iniciativa per Catalunya-Verds es van reunir amb representants d'ECAS per abordar la pre-campanya i l'elaboració de propostes polítiques socials per a la propera legislatura. Iniciativa va mostrar plena sintonia amb el document de propostes que ha elaborat ECAS. En la reunió, es va parlar d'una nova llei de Mecenatge que reconegui beneficis fiscals per incentivar aportacions privades a projectes socials.

Segons ECAS, degut a la sensibilitat d'Iniciativa respecte l'augment en les polítiques socials pot fer que hi hàgi una col·laboració estreta entre les dues organitzacions. En aquest sentit es va plantejar la possibilitat d’una propera compareixença de la federació al Parlament, que tindria lloc abans que acabi la legislatura.

Podeu visitar la pàgina web d'ECAS.
Podeu descarregar-vos el número 1 de la col·lecció Quaderns Treball i Ciutadania.





Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article