Es comença a injectar de manera generalitzada la segona dosi de la vacuna de la Covid-19

L'Estat ja ha distribuït 1.139.400 vacunes i n'ha administrat 768.950


L'Estat ja ha distribuït un total de 1.139.400 vacunes arreu del territori i n'ha administrat 768.950 fins el passat divendres. Aquesta matinada de dilluns ha arribat una nova remesa setmanal de dosis de la vacuna de Pfizer, amb un total de 205.727 dosis que es repartiran de manera equitativa entre les comunitats.

Aquest enviament arriba just el dia que es comença a administrar de manera generalitzada a tots els territoris de l'Estat la segona dosi de la vacuna, encara que aquest diumenge ja es va començar a aplicar a vuit comunitats autònomes, entre elles Catalunya.

Aquest dilluns s'administrarà de manera generalitzada a tot l'Estat als grups prioritaris de la primera fase (residents, treballadors de centres de gent gran, personal sanitari i sociosanitari de primera línia i grans dependents no institucionalitzats). Després de la segona dosi la vacunació necessita com a mínim una setmana per tal de crear immunitat.

En total Espanya rebrà 4.591.275 dosis de la vacuna de Pfizer amb les que es podrà immunitzar 2.295.638 persones.

El 12 de gener també van arribar les primeres dosis de la vacuna de Moderna, que també s'estan distribuint. En total es repartiran 599.500 dosis entre totes les comunitats autònomes durant cinc setmanes, fins a la tercera setmana del mes de febrer.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article