Educació i Salut avaluaran els casos d’infants que viuen amb persones de risc per si s’escau l’atenció domiciliària

El Departament d’Educació està elaborant unes instruccions que concreten quan el Govern ha de facilitar el servei


El Departament d'Educació està elaborant unes instruccions per “clarificar” en quins casos s'escau l'educació domiciliària. Aquestes serviran per als casos ja existents d'alumnes que per motius sanitaris no podien anar als centres educatius però incorporarà els supòsits que ha portat la pandèmia. d’

La secretària general d’Educació, Núria Cuenca, ha explicat que hi ha alumnes que tenen una malaltia però que anaven als centres però ara un informe mèdic “aconsella” que no ho facin. També s'inclouran els alumnes que conviuen amb persones de risc davant la Covid-19, quan Salut i Educació faran una “avaluació mixta” on Salut analitzarà la situació de la família i comunicarà a Educació la seva decisió sobre si l'infant o adolescent pot anar o no al centre.

Cuenca ha explicat que fins al moment que arribi aquesta valoració, l'alumne és “perfectament sa” i, per tant, s'ha de mirar de no perjudicar ni condicionar el seu aprenentatge. Ha afegit que aquests són “casos molt concrets”.

D'altra banda, ha explicat que hi ha casos d'alumnes que rebien atenció domiciliària que ha hagut de passar al format virtual pel risc de contagi que suposa que una persona entri al domicili.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article