Educació només ha entregat 15.510 dels 300.000 dispositius a l’alumnat, però assegura que ho farà a finals de març

La secretària general d’Educació afirma que els 30.000 compromesos per l’Estat podrien arribar a finals de curs


El Departament d'Educació només ha entregat 15.510 dels 300.000 dispositius previstos per als alumnes de 3r i 4t d'ESO, batxillerat i FP. La secretària general d'Educació, Núria Cuenca, ha apuntat que es tracta d'un projecte "complex" i que s'estan donant problemes de fabricació i logístics. 

Tot i això, preveu finaltizar el repartiment quan acabi el segon trimestre, el 26 de març. Cuenca ha puntualitzat però que potser falten per repartir els 30.000 compromesos per l'Estat, ja que ha afirmat que porten més retard i podrien no arribar fins a finals de curs. D'altra banda, dels 72.300 previstos per als docents, se n'han repartit la meitat i totes les connectivitats, 45.000.

"Aquest segon trimestre acabarem amb el lliuraments dels dispositius", ha afirmat Cuenca. La secretària ha apuntat que al condicionant de l'escassetat de dispositius i de fabricació, s'ha de sumar a que entre que es rep el portàtil i es prepara per al seu ús, també passa un període de temps.

Malgrat tot, Cuenca ha garantit que es posaran "tots els esforços" per acabar el repartiment d'uns dispositius que haurien de permetre que tots els alumnes disposessin d'un dispositiu en cas de confinament domiciliari. Educació va anunciar incialment que els 300.000 ordinadors estarien entregats abans del Nadal.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article