Arrels lamenta la mort d’una tercera persona sense llar: “Són defuncions indecents que es podrien evitar”

La víctima se suma a les dues persones sense sostre que van morir pel fred fa tan sols una setmana


Arrels Fundació ha lamentat a través del seu canal de Twitter la mort d’una tercera persona sense llar a Barcelona, al carrer de Consell de Cent, vuit dies després que morissin dues persones d’hipotèrmia al parc de la Ciutadella i a la Barcelona.

“No fa ni deu dies que dos homes sense llar van morir als carrers de Barcelona i, aquesta tarda, hem sabut que una tercera persona també ha mort mentre dormia al ras. Són defuncions indecents que es podrien evitar si tothom tingués una llar”, ha afirmat l'entitat. 

De moment, de la tercera víctima només ha transcendit que el cos no presentava indicis de criminalitat  La Guàrdia Urbana de Barcelona ha trobat la persona aquest dimarts cap a les quatre de la tarda al carrer de Consell de Cent, i no tenia signes de violència.

Dilluns passat es van trobar també morts al carrer dues persones més, una al parc de la Ciutadella i l'altra a la Barceloneta. L'autòpsia posterior va determinar que ambdues havien mort per hipotèrmia i afeccions pulmonars i cardíaques.

.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.

Josep Masaguer Castellar del Vallès
1.

És tristíssim que la gent mori al carrer!! I és absolutament evitable!! Pq no hi ha més habitatges d'acollida a la ciutat, per a persones sense llar? Falta de voluntat per part del consistori? Recursos?

  • 0
  • 0

Comenta aquest article