Girona potencia l'activisme cultural i artístic de la gent gran

Es presenta un catàleg de les activitats que fan les associacions

  • Una imatge de l'acte de presentació
    Una imatge de l'acte de presentació
  • Josep Maria Bosch, representant dels consells consultius de la gent gran de girona
    Josep Maria Bosch, representant dels consells consultius de la gent gran de girona

Ahir dijous 3 de juny a Girona, es va presentar un catàleg de les activitats de les associacions de la gent gran de les comarques gironines. Es tracta d'una iniciativa promouen diferents institucions públiques i que pretén donar a conèixer el potencial artístic i l'activisme cultural de la gent gran, ajudant així, a enfortir la xarxa entre els diferents casals de les comarques gironines.

La Secretaria d’Acció Ciutadana del Departament de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat de Catalunya, el Departament d’Acció Social i Cooperació al Desenvolupament de la Diputació de Girona i els Consells Consultius Comarcals de la Gent Gran són els impulsors d'aquest catàleg que reuneix 118 associacions en 11 pàgines que estan dividides en fitxes per cada grup artístic. Cada fitxa conté una fotografia, el nom del grup, l'explicació de l'activitat i la seva durada i el contacte.

Les activitats que queden recollides les organitzen les mateixes persones des dels casals per a la gent gran i hi ha diferents disciplines com música, teatre, poesia, dansa, geganters o vestits de paper.

La presentació va anar a càrrec de Mireia Mata, directora dels Serveis Territorials de Governació i Administracions Públiques; de Jaume Sitjà, diputat d’Acció Social i Cooperació al Desenvolupament de la Diputació de Girona, i de Josep Maria Bosch, representant dels consells consultius comarcals de la gent gran de les comarques gironines.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article