#PetitesSolucions, el repte que Unicef proposa a les empreses per contribuir amb la vacunació infantil 

L'organisme recorda que cada minut cinc infants es salven de morir de malalties curables gràcies als programes d'immunització


UNICEF Espanya ha llançat la iniciativa #PetitesSolucions, amb la qual repta a diferents empreses a organitzar una carrera virtual solidària per a contribuir a la immunització infantil. El repte es desenvoluparà durant les tres pròximes setmanes, entre el 18 de gener i el 7 de febrer. Durant tots aquests dies, les empreses participants podran sumar els seus quilòmetres a favor dels programes d’immunització infantil d’UNICEF a tot el món.

Segons ha informat l’organisme, els empleats i organitzacions que s’hi uneixin podran formar un equip entre els seus empleats que, amb el seus quilòmetres recorreguts en les seves activitats esportives durant aquestes setmanes, contribuiran a la vacunació d’infants de malalties com el xarampió o la poliomielitis. Igualment, aquelles persones que desitgin unir-se al repte a títol individual podran sumar els seus quilòmetres a l’equip UNICEF.

El repte #PetitesSolucions té com a objectiu aconseguir 25.000 quilòmetres entre tots els participants i generar fons a favor d’UNICEF per seguir salvant milions de vides gràcies a les vacunes. Els participants poden córrer, caminar, anar en bicicleta o nedar, ajudant amb el seus quilòmetres a evitar morts que es poden prevenir. Al web de la carrera s’ha habilitat un rànking en el qual se sumaran els quilòmetres recorreguts per cadascuna de els empreses, organitzacions i persones participants. Una desena d’empreses com ara Buff, Ercros, Clarton Horn o Lence ja formen part d’aquesta iniciativa.

UNICEF recorda que al món, cada minut, les vacunes salven cinc infants de morir per malalties que es poden prevenir. “Aquest any, la importància de les vacunes s’ha fet encara més patent i mentre tot el món començar la vacunació contra la COVID-19, no podem oblidar-nos de les malalties que es poden prevenir i que estan repuntant a causa de la crisis actual”, adverteix l’organització.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article