La Fundació Pere Tarrés inicia "Cap infant sense colònies"

La Revista Educació social parla de les tecnologies de la informació


La Fundació Pere Tarrés des de fa deu anys promou la campanya "Cap infant sense colònies". Es tracta d'una iniciativa que preten involucrar a tots els agents de la societat per tal de poder becar a aquelles famílies que tenen problemes econòmics per pagar els casals o les colònies dels seus fills. A les activitats d'estiu de la Fundació hi participen uns 16.000 infants i joves. Per altra banda, la Fundació publica el número 44 de la Revista Educació Social que parla de les teconologies d'informació i coneixement aplicades al món de l'acció social.

Amb la campanya "Cap infant sense colònies" la Fundació vol evitar que les activitats en el temps de lleure siguin un factor d'exclusió social. Des de l'any passat el sistema de beques també s'ha ampliat a la vintena de centres diaris federats a la Fundació que atenen prop de 3.000 en situació de risc social. L'any passat es van poder becar fins a 821 infants amb un total de 236.798 euros.

Tecnologies de la informació i el coneixament aplicades a l'acció social

El número 44 de la Revista d'Educació Social. Intervenció Educativa, tracta de les avantatges que pot tenir l'aplicació de les noves tecnologies de la informació i el coneixement a la pràctica dels professionals i de les organitzacions. També es pot trobar el manifest de Montserrat, articles d'opinió, un apartat de llibres recuperats i la recomanació de llibres que acaben de ser publicats.

Podeu trobar tota la informació i la manera de col·laborar a "Cap infant sense colònies".

Podeu trobar més informació del número 44 de la Revista d'Educació Social.


Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article