Barcelona estudia obrir les escoles bressol a l’agost per fer-hi casals

L’Ajuntament està valorant si pot servir per donar servei a necessitats familiars


L'Ajuntament de Barcelona està estudiant obrir les escoles bressol durant els primers quinze dies d'agost. Segons ha publicat betevé, s'està valorant amb les escoles i les famílies la possibilitat d'allargar dues setmanes més les ‘bressol d'estiu’, que habitualment ja ofereixen casals durant la segona quinzena de juliol en el marc de la campanya de Vacances d'Estiu.

L'any passat ja es va valorar que algunes escoles allarguessin les activitats d'estiu també durant l'agost però finalment no es va fer. En tot cas, es faria amb els monitors d'aquests casals i empreses del lleure, i no amb el personal que durant el curs treballa a l'escola.

La comissionada d'Educació, Maria Truñó, ha explicat a Betevé que amb la iniciativa es busca “donar resposta a les diferents realitats de les famílies”.

Per això, des de l'Institut Municipal d'Educació de Barcelona ja han enviat un carta als centres per informar-los de la iniciativa. Es tractaria d'obrir per fer-hi casals d'estiu organitzats per les AFA (Associació de Famílies d'Alumnes) i empreses de lleure, en la línia dels que ja es fan a la segona quinzena de juliol i setembre.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article