CCOO reclama retirar el protocol de quarantenes supervisades dels centres d’educació especial

Més de la meitat dels centres no tenen suficients mascaretes FFP2, segons una enquesta del sindicat


La federació d'Educació de CCOO ha reclamat retirar el protocol de quarantenes supervisades dels centres d'educació especial, després que aquesta hagi estat una demanda comuna en una enquesta del sindicat. Aquest document preveu que es puguin establir quarantenes supervisades, i per tant, les quarantenes dels membres del grup estable no positius es poden realitzar al mateix centre, segons informa el sindicat.

El qüestionari s'ha fet arribar als 112 centres de titularitat pública i privada i ha rebut 59 respostes de tots els serveis territorials. Les respostes evidencien que el 54% dels centres no disposen de suficients mascaretes FFP2 i el 75% afirmen que tenen prou gel hidroalcohòlic i que la ràtio d'alumnes permet mantenir les distàncies de seguretat.

D’altra banda, un 29% dels professionals que han participat en l’enquesta no pot mantenir les distàncies de seguretat al menjador i el 76% no les pot mantenir al transport escolar.

Tanmateix, l'organització se suma a les demandes dels centres i exigeix una revisió del protocol del transport escolar per tal d’assegurar que es millori la situació detectada i denunciada de manca de les distàncies de seguretat al transport.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article