Ballar, fer teatre o jugar a escacs en línia, una alternativa perquè la pandèmia no ho aturi tot

La cooperativa Lleure Quàlia crea un portal d’extraescolars online per a infants i joves


L’experiència que van agafar durant el confinament realitzant activitats online ha permès a la cooperativa de lleure Quàlia del Grup Alba crear i llençar un nou model d’extraescolars online per fer front a l’impacte de les restriccions a les activitats de lleure a les escoles.

De les 80 activitats extraescolars que Quàlia estava gestionant a l’inici de curs, actualment només n’estan realitzant 5, les úniques que poden respectar el grup bombolla classe.

Preveient que la situació es pot allargar, la cooperativa ha iniciat una proposta de set d’activitats online per poder garantir una oferta de lleure pels infants i les famílies i per minimitzar l’impacte dels llocs de treball. Entre les activitats destaca les extraescolars d’escacs, teatre, ball, experiments o robòtica.

Els tallers es faran amb grups reduïts de màxim vuit persones per garantir que l’activitat sigui dinàmica i propera entre els participants i el monitor/a.

El format online permet, a diferència de les extraescolars presencials, que tothom que ho vulgui s’hi pugui apuntar independentment de l’escola on vagi. També redueix els problemes de desplaçament de les famílies i una major comoditat.

L’entitat ha iniciat el període d’inscripcions a través de la seva pàgina web amb la possibilitat de fer una classe de prova i de moment ja hi ha vuit grups formalitzats. D’aquesta manera, la nova proposta d’extraescolars online s’iniciarà aquest mes de febrer.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article