El grup Trikitown anima als socis de l´AVAN amb la seva música

Artur Mas ja és Amic d'Ampans

  • El grup Trikitown en un moment de l'actuació
    El grup Trikitown en un moment de l'actuació
  • Artur Mas amb dos nois d'Ampans
    Artur Mas amb dos nois d'Ampans

El passat 3 de juny el grup de música mestissa de Terrassa Trikitown, va oferir una actuació a les persones del Casal Obert de l'AVAN. Durant la visita, els artistes van tenir l´oportunitat de conèixer a aquest grup de persones que pateixen alguna malaltia neurològica, parlant amb ells, fent-los partíceps del seu repertori  i gaudint de la música com a vincle i nexe de unió entre les persones. Per altra banda, Artur Mas, de CiU, va visitar les instal·lacions d'AMPANS.

El Casal Obert, amb el seu calendari d´activitats lúdiques diàries, intenta oferir un ampli programa per als seus usuaris com el teatre, cinema, esport, visites culturals per la ciutat i a la protectora d´animals, jocs de taula, manualitats i música.

Mas, de pre-campanya, escolta les novetats d'AMPANS

Després de visitar algunes de les instal·lacions d'AMPANS al Bages, Artur Mas, va tenir una reunió amb representants de l'associació que li van comunicar les novetats que estan preparant. Entre d'altres accions, es va parlar de la  construcció  d’una  nova  escola  per  atendre  l’increment  d’alumnes  amb  necessitats educatives especials i la creació d’un centre de recursos d’atenció a la diversitat. També es va abordar l’afectació de la  crisi  en  la  inserció  laboral  de  les  persones  amb  discapacitat  intel∙lectual,  la  formació ocupacional i  el  projecte  d’atenció  integral  en  discapacitat  intel∙lectual,  salut  mental  i addiccions, per la Catalunya Central.

Posteriorment, Artur Mas, com a president de Convergència i Unió, es va afegir a la campanya de suport social dels Amics d'AMPANS.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article