La família d’Arcadi Oliveres obre un web per fer arribar mostres d’afecte a l’activista, greument malalt

A les poques hores la pàgina ja acumulava més de 1.200 comentaris


“L'Arcadi Oliveres està greument malalt. El seu horitzó és breu, però ple d'amor. Conscients que ha fet camí amb molta gent, la seva família ha creat un web per vehicular els missatges que li voleu fer arribar. Així, l'Arcadi, mentre pugui, us anirà llegint”. Amb aquest missatge difós a les xarxes socials Victòria Oliveres, familiar de l'economista i activista, ha anunciat l'obertura del web per enviar-li missatges d'ànim.

El web està encapçalat amb el títol Paraules per a l'Arcadi, i inclou un text on es pot llegir: “L'Arcadi té ganes de gaudir al màxim de la companyia de la família, amics, amigues i gent propera, que no sou poques”. “Hem creat aquest espai virtual, per recollir aquests moments (escrits) i que ell també els pugui rebre”, es pot llegir després.

El web s'ha activat aquest dimecres a la nit i en poques hores ha acumulat més de 1.200 comentaris. “Tot un referent. La coherència personificada. Un home savi, humil i proper”, són alguns dels missatges que es poden llegir al web. Arcadi Oliveres (Barcelona, 1945) és un economista i activista català per la justícia social i la pau.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article