El Centre LGTBI exposa ‘Acolorim la diversitat’

La mostra es pot visitar durant tot el mes de febrer en l’horari habitual de l’equipament


El Centre LGTBI de Barcelona acull durant tot el mes de febrer l’exposició “Acolorim la diversitat”. La mostra aplega la vintena de treballs que es van presentar al I Concurs d’Il·lustració LGTBI, organitzat el passat octubre en el marc del Festival Barcelona Dibuixa.

L’exposició és una de les accions amb què el Centre LGTBI fomenta l’expressió creativa i artística en l’àmbit de la diversitat sexual i de gènere. Les obres, realitzades per persones que treballen, viuen o estudien a Barcelona, tenen com a objectiu implicar la ciutadania en el coneixement de la realitat LGTBI allunyada de tòpics i estereotips, combatre l’LGTBI-fòbia i promoure una societat més justa i igualitària.

A través de diferents estils i tècniques, els treballs tracten aspectes com les relacions familiars, les xarxes de suport, els models de relacions i les diversitats ètnica i corporal. Entre les obres exposades s’inclouen les tres guanyadores del concurs: “Cobretaula de la iaia”, de Nil Molina Rebrà; “Familia escogida”, creada per Belo C. Atande i Carla Gallén, i “Golden slumbers”, de Daniel Torrent Riba. “Acolorim la diversitat” es pot visitar en l’horari habitual del Centre LGTBI: els dilluns de 16.00 a 20.00 h i de dimarts a divendres de 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 20.00 h.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article