Josep Vilajoana serà el nou degà del COPC

La seva candidatura va aconseguir el 36% dels vots


El Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya (COPC) ja sap qui serà la nova junta directiva. La candidatura encapçalada per Josep Vilajoana ha estat la guanyadora desprès que el passat dilluns es celebressin les eleccions. Amb un 36% dels vots emesos, i a sis punts de diferència de la candidatura d'Andrés González, Vilajoana esdevindrà el nou degà del COPC.

Hi van participar 1.141 psicòlegs i psicòlogues, un 10% del total dels 11.491 professionals col·legiats a Catalunya. Les resta de candidatures, encapçelades per David Miquel i Joaquin Morata, van obtenir el 21% i el 13% dels vots emesos respectivament.

Vilajoana substituirà al doctor Jaume Almenara, que després de dos mandats, i per exigència dels estatuts del col·legi, ha d'abandonar el càrrec.
 
Aquesta nova junta de govern compta també amb la presència de Ricard Cayuela (vicedegà), Maria Claustre Jané, (vicedegana), Antonio Antón (secretari), Anna Carmona (tresorera), Maite Sánchez-Mora (vicesecretaria), Adolfo Jarne (vocal), Jordi Tous (vocal), Raquel Ferrari (vocal) i Josep Mª Panes (vocal).

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article