L'ICD obre les beques per a treballs d'investigació

També signa un acord per millorar l'atenció a les dones del Pallars Sobirà


D'entre les diferents tasques que fa l'Institut Català de les Dones (ICD) una és oferir beques per a treballs d'investigació de persones físiques que versin sobre temes relacionat amb els àmbits de l'ICD. D'entre les diferents temàtiques, podem trobar, indicadors no sexistes no androcèntrics, polítiques econòmiques i pressupostos públics, ciència i tecnologia, medi ambient, etc. L'ICD també ha signat un acord pel SIAD del Pallars Sobirà que es tradueix en 5.270,83€.

La presidenta de l’Institut Català de les Dones, Marta Selva, i el president del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, Xavier Ribera, han signat aquest matí un acord de col·laboració per ampliar i reforçar el Servei d’Informació i Atenció a les Dones de la comarca. Amb aquestes accions, l'ICD reforça l'atenció de les dones a través dels Servei d'Atenció i Informació a la Dona (SIAD) a nivell local.
 
L’ICD va signar l’any passat acords per reforçar el funcionament de 82 d’aquests serveis en el territori de Catalunya per millorar i apropar l’atenció a les dones. Enguany té previst signar-ne 20 més, entre els quals es troba el del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, que es formalitza avui.

Podeu trobar tota la informació de les beques a Beques ICD Investigació

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article