Es constitueix la comissió negociadora del conveni col·lectiu català d’atenció a la gent gran

En formaran part ACRA, La Unió, CAPSS, Upimir i La Confederació/CESOCAT, i els sindicats CCOO i UGT


Patronals i sindicats ja han constituït la comissió negociadora del conveni col·lectiu d'àmbit autonòmic de Catalunya d'atenció a la gent gran. El dimarts les organitzacions implicades ja van decidir formar la comissió que haurà d'abordar el primer conveni col·lectiu del sector.

Concretament, la comissió està formada per les organitzacions empresarials Associació Catalana de Recursos Assistencials (ACRA), La Unió Catalana d'Hospitals (La Unió), el Consorci Associació Patronal Sanitària i Social (CAPSS), la Unió de Petites i Mitjanes Residències (Upimir) i La Confederació/CESOCAT; i els sindicats CCOO i UGT.

Segons recorden els integrants, totes les organitzacions treballaran les properes setmanes per tancar el primer conveni col·lectiu d’àmbit autonòmic de Catalunya d’atenció a la gent gran. 

Segons apunten les organitzacions integrants, aquest procés que s'engega “s'emmarca en un escenari econòmic pel període 2021-2021 de millora tarifària” que permetrà una pujada de salari dels professionals”.

 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article