L’Espai Jove de Girona ajuda a millorar el perfil professional dels joves amb el projecte Impuls-21

La segona edició es farà aquest abril en format telemàtic


L'Estació Espai Jove de Girona ha ajudat quinze joves a millorar el seu perfil professional a través del projecte Impuls-21. Es tracta d'un programa formatiu vivencial enfocat a joves que tenen estudis superiors (ja siguin cicles formatius, graus universitaris o màsters) amb l'objectiu de fomentar el seu talent, promoure la reflexió i definir el seu projecte vital. 

Els participants són de la comarca del Gironès i durant unes setmanes s'han connectat de forma telemàtica de deu del matí a una del migdia per fer tallers i dinàmiques que ajuden els joves a tenir un perfil més atractiu per les empreses. La segona edició d'aquest projecte començarà el 6 d'abril.

El programa Impuls-21 és un programa de formació vivencial en què els joves participen en tallers i dinàmiques. A través d'aquestes activitats els membres han de definir els seus projectes vitals, reflexionar sobre les seves capacitats i també fomentar el seu talent.

La formació ha estat virtual amb jornades que anaven de les deu del matí a la una del migdia i s'ha dividit en dues parts. En la primera s'ha treballat l'autoconeixement i l'ocupabilitat. En la segona, s'han fet processos de cocreació per equips en què tres projectes intenten donar les solucions per unir les empreses del territori amb els joves titulats amb poca experiència laboral.

Ara, l'equip de l'estació jove està treballant en la segona edició del programa, que també serà totalment telemàtica. La segona edició arrencarà el 6 d'abril i durant les properes setmanes captaran a les persones que estiguin interessades en participar-hi.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article