Un jutjat suspèn el desnonament previst per aquest dimecres en una residència d’avis de Barcelona

El centre Nostra Senyora Meritxell treballa amb les famílies i la Generalitat per reubicar els 15 residents


Un jutjat ha suspès el desnonament previst per aquest dimecres 3 de març a la residència d'avis Nostra Senyora Meritxell, ubicada al número 602 de la Gran Via de Barcelona. Segons ha avançat TV3, el jutjat de primera instància i instrucció 60 de Barcelona ha suspès el llançament a l'espera de resoldre l'oposició al desnonament formulada per la direcció del centre.

A més, la direcció del centre també va presentar un recurs requerint la mediació abans d'anar al jutjat, petició que tampoc no s'ha resolt. La suspensió del desnonament es va notificar a la direcció del centre divendres passat. Sigui quina sigui la decisió del jutjat, el centre encara pot presentar un recurs d'apel·lació.

Segons Francesca Naranjo, directora del centre, actualment hi ha 14 residents i 11 treballadors i mentre no es resol la seva oposició a la demanda el centre ja treballa amb la Generalitat i les famílies dels residents per reubicar-los en altres espais.

La demanda de desnonament la va formular Olletsac SL al novembre, després que finalitzés el contracte de lloguer amb el centre residencial. Al gener, l'immoble es va vendre a Singh Propco III SL, que manté la voluntat de tenir la finca alliberada. La Xarxa d'Habitatge de l'Esquerra de l'Eixample va denunciar la setmana passada que l'actual propietat ha comprat l'immoble per construir-hi “pisos de luxe”.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article