Engega la campanya ‘Visibilitzem-les’ per posar en el mapa les dones que ens han marcat

Amb motiu del 8 de març, l’Associació in via i el Social.cat llencen una acció per fer visibles referents femenins en el món


Amb motiu del 8 de Març, Dia Internacional de la Dona, l’Associació in via i el Social.cat engegen ‘Visibilitzem-les’, una campanya que vol posar en el mapa les dones que ens han marcat, i que la societat patriarcal ha oblidat, desfavorint-les i infravalorant-les.

La pèrdua de referents femenins ha estat immensa, i sense elles, tota la societat ha perdut. Per això neix aquesta iniciativa, per posar-les en el lloc que es mereixen.

La campanya ofereix un web interactiu amb un mapa mundial on es podran assenyalar les dones que ens han marcat, siguin anònimes o conegudes. Totes les persones que participin en la iniciativa poden omplir el mapa de punts liles, amb totes les dones referents que vulguin, i explicar perquè aquestes persones han esdevingut cabdals i imprescindibles.

Al mateix web, apareix un índex alfabetitzat amb tots els noms de les dones que les persones participants han assenyalat en el mapa. Aquest 8M, reparem la memòria i la història de milers de dones que han restat invisibles durant massa de temps. #VisibilitzemLes. 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article