El Pla local per a la Convivència de Ripollet s’integra a la Diputació de Barcelona

Va ser creat el 2006 i en pengen l'Oficina de Mediació Ciutadana o l'Observatori de Civisme


l'Àrea d'Igualtat i Ciutadana del Servei de Polítiques de Diversitat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona ha proposat al Pla local de Convivència de Ripollet per integrar-se al grup de treball "Plans de Convivència i Civisme". Aquest grup té per objectiu aglutinar totes les iniciatives entorn les conductes del civisme per a coordinar i poder ampliar les ordenances de civisme.

Des de l’any 2006, amb la creació del Pla Local per la Convivència, han estat molts els treballs portats a terme des d’aquesta àrea. Els darrers han estat la creació de l’Oficina de Mediació Ciutadana o la posada en marxa l'Observatori del Civisme, una eina d'estudi que té per objectiu fomentar els comportaments cívics dels ciutadans i ciutadanes de Ripollet, o l’actual treball de redacció de l’Ordenança de Civisme.

L’Àrea d’Igualtat i Ciutadania de la Diputació està treballant per a dissenyar i consensuar amb els ens locals les definicions teòriques, els instruments de diagnosi i les actuacions que es podrien plantejar en futurs Plans de Convivència dels ens locals.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article