El ‘Social.cat’ estrena una nova secció de llibres per fer créixer l’horitzó d’expectatives de l’acció social

El diari digital busca enfortir el sector i oferir més eines per compartir reflexions, coneixements i experiències


El ‘Social.cat’, el diari digital de referència de l’acció social a Catalunya, ha estrenat una nova secció al seu web dedicada a tots els llibres que s’editen en català i que narren l’àmbit social, ja sigui des de la narrativa de ficció fins a la no-ficció, passant per l’assaig i el pensament.

Amb aquesta nova secció, el diari busca enfortir les disciplines de l’acció social, fer créixer l’horitzó d’expectatives dels professionals que hi treballen i oferir més eines i recursos per compartir coneixements, experiències i valors.

En la nova secció, s’indexaran les novetats editorials per categories temàtiques, tal com es classifiquen la resta de continguts de la web. A més, dins de cada contingut, es detallaran les característiques de la publicació, que s’acompanyaran d’una sinopsi, i s’oferirà la possibilitat d’adquirir-lo a través de la plataforma cooperativa Libelista.

El Social.cat aterra a Instagram

Amb l’arribada de la primavera sembla que el mitjà té ganes d’obrir-se, encara més, i fer-se present a més xarxes. Per aquest motiu, el Social.cat ha aterrat a Instagram, on anirà penjant totes les novetats setmana rere setmana.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article