Rubí engega un pla d'ocupació extraordinari de sis mesos

El consistori contractarà 159 persones aturades


El pròxim mes de juliol, l'Ajuntament de Rubí iniciarà un pla extraordinari d'ocupació local. Es duran a terme 7 projectes municipals de diferents sector i activitats que permetran contractar 159 persones en situació d'atur. El pla, tindrà un cost de 1.232.500 euros, dels quals l'ajuntament en posa 240.000 euros, i forma part dels compromisos que la Generalitat de Catalunya va acordar per a l'ocupació, el teixit econòmic i el desenvolupament social.

El pla s'allargarà fins el gener del 2011 i està centrar en els sector de les energies renovables, l'eifiència i l'estalvi energètic, les Tecnologies de la Informació i la comunicació i la rehabilitació d'edifics i equipament de titularitat o ús públic i espais públics.

Perfil del treballador delimitat

El pla d'ocupació extraordinari marca el perfil de les persones que seràn contractades. Es tractaran de persones en situació d'atur, que han d’estar inscrits com a mínim des de fa 6 mesos com a demandants d’ocupació al servei públic d’ocupació, i que no poden cobrar la prestació i/o subsidi d’atur o han d’estar a punt d’exhaurir-la.

Aquelles persones que hagin realitzat accions formatives relacionades amb el sector o les activitats que es volen dur a terme, tindran preferència alhora de ser escollides.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article