La Casa Batlló tindrà un equip de persones neurodiverses per atendre els visitants

El centre destaca que és la primera entitat cultural a escala internacional en engegar aquesta mena de projecte inclusiu


La Casa Batlló comptarà amb una plantilla de persones neurodiverses (amb autisme, dislèxia, TDH) que s'encarregaran fonamentalment de l'atenció del visitant i vetllaran per la qualitat de l'experiència dels visitants.

Han destacat que són la primera entitat cultural a escala internacional en tirar endavant el projecte, que té la col·laboració de l'organització Specialisterne. L'objectiu és "obrir les portes a persones amb meravelloses qualitats i riqueses personals i professionals que no gaudeixen de les mateixes oportunitats laborals". "Amb aquest projecte volem desmitificar i donar visibilitat a la neurodiversitat, convertint-nos en una font d'ocupació única al sector cultural", ha dit Gary Gautier, director general de la Casa Batlló.

En un comunicat, la Casa Batlló ha destacat que aquest projecte demostrarà que les persones neurodiverses també poden realitzar tasques de cara al públic, "trencant pors i estereotips que té la societat enfront les persones amb autisme, dislèxia, dispraxia, etc."

El projecte s'ha fet en col·laboració amb Specialisterne, que compta amb una experiència de més de 17 anys en el món de l'autisme, i a partir de la iniciativa amb la Casa Batlló, ha obert les seves contractacions a tot l'àmbit de la neurodiversitat.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article