L’Acellec demana a les escoles que mantinguin les colònies programades perquè són excepció al confinament comarcal

L’organització afirma que s’han produït cancel·lacions perquè s’ha generat “confusió”


L'Associació Catalana d'Empreses del Lleure, l'Educació i la Cultura (Acellec) ha demanat a les escoles que mantinguin les colònies programades per aquesta primavera, ja que són excepció al confinament comarcal, segons recorda l’entitat, i tal com ho recull la resolució dictada per la Generalitat. L'organització reconeix que la tornada al confinament comarcal ha generat “confusió” en algunes escoles, que han anul·lat colònies programades per a l'abril.

Aquestes sortides amb pernoctació han de ser dins del grup bombolla escolar. En el mateix sentit, ha apuntat que es mantenen les activitats extraescolars i de lleure a infantil, primària, batxillerat i cicles formatius amb un màxim de sis persones o bé sense limitació en cas que es respecti el grup estable de classe.

L'Acellec ha demanat “respectar els drets dels infants en un dels sectors que ha estat més afectat per la situació de la pandèmia”, i recorda que segons els càlculs de l’entitat, l’activitat de les empreses que treballen en l’àmbit de les colònies escolars va caure un 73% durant l’any passat.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article