Es commemora el centenari de Rosa Leveroni

Es presenta una obra per divulgar la figura de l'escriptora


Ahir va tenir lloc l'homenatge a la figura de Rosa Leveroni per part de l'Institut Català de la Dona (ICD), la Institució de les Lletres Catalanes i la Societat Catalana de Llengua i Literatura de l'IEC. La jornada va començar amb una conferència que va repassar la vida de l'escriptora, va continuar amb la presentació d'una antologia de poesia i va acabar amb una taula rodona.

“Rosa Leveroni, dona de lletres” va ser el títol de la conferència que va realitzar Vinyet Panyella. El poeta Antoni Clapés i l'editor Quim Cubert, responsables de l'antologia, van presentar "La poesia essencial de Rosa Leveroni". La taula rodona va comptar amb Teresa Arenys, Carles Miralles, Teresa Tribarren i Bel Garaña, moderada per Mariàngela Vilallonga.

Al final de la jornada va comptar amb una lectura poètica a càrrec de Rosina Ballester, Jaume Benavente, Carles Duarte, Mireia Lleó, Dolors Miquel, Vinyet Panyella i Cèlia Sànchez-Mústich.

L'ICD munta una exposició divulgativa

L'Institut Català de la Dona va presentar l'exposició “Rosa Leveroni, dona de lletres”, que s'allargarà fins els mesos de setembre i octubre a la seu de l'Institut i que va dirigida a centres educatius i culturals. Aquesta exposició es suma a l'oferta que l'ICD fa a la població.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article