El Sindicat d’Habitatge de la Barceloneta denuncia el desnonament d’una família amb dos infants

La plataforma diu que feia quatre anys que pagaven en negre perquè la propietat no els volia fer contracte


El Sindicat d'Habitatge de la Barceloneta ha denunciat el desnonament d'una família amb dos infants menors que vivia en aquest barri. Segons ha manifestat la plataforma aquest dilluns, feia quatre anys que vivien al pis i pagaven en negre perquè la propietat —un gran tenidor— no els volia fer contracte. 

Des de la plataforma han apuntat que aquesta família no havia rebut la notificació del desnonament i que des de feia una setmana els podien fer fora “en qualsevol moment”. En el moment del desnonament, i segons han apuntat diverses organitzacions en defensa del dret a l’habitatge, el pare de la família ha intentat suïcidar-se. 

Segons el sindicat, els Mossos d'Esquadra han intervingut aquest dilluns a l'habitatge ubicat al carrer del Mar, que ha quedat tallat a causa del desplegament policial, en una operació en la qual la plataforma lamenta que no hagin deixat intervenir “ni sanitaris, ni Bombers”. La versió és contrària a la de la policia, que assegura que “no s'ha impossibilitat” la feina d'aquests cossos d'emergències. 

A través de les xarxes socials, el sindicat ha recordat a la família afectada que “no està sola”, i ha subratllat que han estat allà amb els companys del barri “des del primer moment per aturar el desnonament”. “No permetrem que ens deixin al carrer per especular amb les nostres cases”, ha assegurat, recordant que hi ha un segon pis ubicat al carrer de Balboa que també afronta un desnonament cautelar en data oberta.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article