Tarragona crearà un servei d’atenció als homes per prevenir la violència masclista

Se centrarà en els comportaments que es produeixen en l’àmbit de la parella, entorns socials i comunitaris

L'Ajuntament de Tarragona crearà un servei d'atenció als homes amb l'objectiu de prevenir la violència masclista. Serà un servei gratuït d'atenció especialitzat i preventiu a diferents nivells d'intervenció que vol actuar en les diferents formes de violència masclista que es produeixen en l'àmbit de la parella, però també en els entorns socials o comunitaris.

El servei també organitzarà accions formatives per a professionals de la xarxa dels serveis socials i dels agents del protocol que atenen situacions de violència a la ciutat.

Aquesta iniciativa forma part de la campanya Respecta i estarà dirigit principalment a homes majors d'edat que viuen, treballen o estudien a la ciutat de Tarragona, així com a menors amb autorització familiar.

La consellera d'Igualtat de Tarragona, Carla Aguilar-Cunill, ha destacat que “les polítiques de promoció del feminisme han d'interpel·lar també als homes” i que “per tal d'eliminar la violència masclista és imprescindible treballar amb ells la identificació i el rebuig envers aquestes violències”. Per la consellera, els homes “han de ser els aliats indispensables en la construcció d'una societat igualitària i lliure de violència”. El consistori ha obert una convocatòria per contractar un equip humà i de treball que gestioni el servei.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article