CCOO critica que “gran part” del personal externalitzat del servei d’intervenció social encara no està vacunat

El sindicat defensa que són treballadors essencials i que desenvolupen la seva tasca a primera línia


CCOO ha criticat que “gran part” del personal d'empreses externalitzades que presten serveis d'intervenció social estiguin sense vacunar. Segons el sindicat, entre aquest col·lectiu hi ha educadors socials, integradors, psicòlegs, treballadors familiars i d'atenció domiciliaria i treballadors socials de les empreses privades concessionàries d'aquest servei.

CCOO ha assegurat que es tracta de personal essencial i que fa un servei important a la societat. “No acceptem que en aquest nou pic de la quarta onada encara estiguin darrera de tothom”, ha afirmat el sindicat.

Segons CCOO, aquests professionals fan front a un “permanent menyspreu i hipocresia” del Govern, i ha recordat que han treballat des del primer moment de la pandèmia, posant en risc la seva salut, i que continuen treballant a primera línia.

Segons el sindicat, la crisi de la Covid-19 ha posat en evidència que l'externalització dels serveis socials és la principal causa de precarització del sector. També han criticat que les persones vacunades amb una primera dosi d'AstraZeneca encara no sàpiguen si rebran la segona dosis.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article