Autoaprenentatge de català durant l'estiu

Ripollet manté l'oferta formativa durant les vacances


Dins les diferents possibilitats que hi ha d'aprendre la llengua catalana durant l'estiu, l'Ajuntament de Ripollet aposta pel Servei d'Autoaprenentatge. Aquest servei ofereix el guiatge i supervisió d'una tècnica lingüística a través d'un recull de diferents materials com CD, DVD, llibres, fitxes i Internet. A partir del 28 de juny i fins el 31 de juliol el servei s'ofereix a la Biblioteca.

El servei d'autoaprenentatge de català funciona des del passat mes d'octubre i és una de les actuacions del Pla Educatiu d'Entorn de Ripollet.

Trobades grupals

A més a més, els dimarts, d’11.30 a 13 h, el Centre Cultural acollirà un grup de conversa orientat a persones que tinguin un nivell bàsic de català. Per a aquelles persones que ja tinguin un nivell més alt de català i que el vulguin refrescar es podran afegir al grup de conversa que es troba cada dimecres, de 19 h a 20 h, a la sala infantil de la Biblioteca.

També es realitzarà un club de lectura fàcil els dimarts de 18.30 h a 20 h a la Biblioteca. El club de lectura fàcil estarà adreçat a aquelles persones que s’iniciïn en l’aprenentatge de català, però que ja siguin capaces d’entendre texts breus.

Es pot demanar més informació a la Biblioteca de Ripollet: 93 586 42 30 o a la oficina de Català: 93 586 45 73.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article