Una nova residència d'Ampans

Es troba a Sant Salvador de Guardiola


Durant aquesta setmana, Ampans, ha posat en marxa un nou servei d'acolliment residencial. Es tracta de la llar-residència Urpina, situada a Sant Salvador de Guardiola que té capacitat per donar servei a 24 persones amb discapacitat intel·lectual. La posada en marxa serà gradual, i des de dimarts hi ha les primeres persones que hi viuran.

L'equipament va ser inaugurat el passat 17 d'abril amb la presència de la consellera d'Acció Social i Ciutadania i té l'objectiu d'oferir un acolliment de qualitat i adaptat a les necessitats de les persones que hi viuran. A més, les instal·lacions permetren realitzar activitats d'inserció laboral i de lleure en un entorn rural alhora que ha de ser un equipament que treballi des del punt de vista del desenvolupament comunitàri.
 
Les vinyes a càrrec dels residents

La finca on esta situat l'equipament té terreny on hi ha unes vinyes que hauran de cuidar les persones residents a la residència. El vi porta el nom d'Urpina i té denominació d'origen Pla de Bages

Un equipament a finals de juny

Des d'Ampans també s'està treballant la posada en marxa de La Colònia, un servei que complirà les mateixs funcions que la Urpina però situat a Súria. La llar-residència i centre ocupacional La Colònia es va inaugurar el passat 16 d’abril per la consellera Carme Capdevila, i oferirà 24 places d’acolliment residencial i 32 de centre d’atenció diürna.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article